BILSERVICE

Bilservice i Skellefteå

Grundservice och LongLife är i grunden samma sak men kallas Grundservice på modellerna före 2000. Bilar med grundservice har fasta intervaller medan bilar med LongLife service har lite olika flexibla intervaller bl a beroende på körsätt, antal kallstarter, etc.

När det är dags att serva bilen så kommer det vid start en varning i kombiinstrumentet. För att få reda på hur det ser ut på just din bil – kika i instruktionsboken!

Samma bilservice och garanti som märkesverkstäder men till bättre priser

På RC bil håller vi hög kvalitet genom vår toppmoderna bilverkstad och vår långa erfarenhet.

Till skillnad från märkesverkstäder kan vi på RC Bil erbjuda er ett bättre pris på samma gång som en service av högsta kvalitet och vi har den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti, precis som hos märkesverkstäderna.

Autokortet

Med Autokortet kan du hos både Autoexperten och Autoexperten Verkstad dela upp kostnaderna för Dina inköp.

Autoexperten Assistans

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle.

Vi släcker din tvåa

Fick du en anmärkning på din bil vid besiktningen? Gav polisens flygande inspektion på väg dig en 2:a? En tvåa är ett vedertaget begrepp som innebär att ditt fordon blivit underkänt

Kontakta RC Bil

Tveka inte att kontakta oss med reparations- och servicefrågor när det gäller de vanligaste bilmärkena i Sverige.

Våra öppettider

Mån-tors 7-16.30
Fre 7-16
Lunch 11-11.45

Kontakta oss

Tjärnvägen 1
931 61 Skellefteå

Tel: 0910 - 566 48
info@rcbil.se

Autoexperten verkstad

Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.

Länets Företagare 2023

RC Bil Länets Företagare 2023